Det vidunderlige ved friblødning

Da jeg var fjorten, fik jeg min første menstruation. Det var en lykkelig dag, og jeg havde ventet længe på den. Almindeligvis siger man, at forventnings glæde er den største, men det gælder godt nok ikke på dette område.  Jeg elsker simpelthen at have menstruation, jeg elsker kontakten med min krop, jeg elsker følelsen af mine kønslæber giver efter for blodet, så det med ét frigives og siver ud af mig, gerne ned af mine lår også. Desværre er det latterligt upraktisk at have menstruation, og hverken bind eller tampon er behageligt (og jeg kan ikke bruge de der moderigtige kopper, for jeg har spiral). Det betyder, at jeg som regel fribløder de sidste dage, når jeg alligevel ikke bløder så voldsomt.

Min kæreste elsker, når jeg fribløder – der er let adgang til skeden.  I nat, da jeg vågende af en drøm om Lolland Falster og quizprogrammer, lå jeg og onanerede med hjørnet af dynen. Det er vidunderligt at onanere, når man har menstruation; orgasmen er langt mere intens for mig, og jeg kan ofte komme med kortere interval. I min iver vækkede jeg min kæreste og førte hans hånd ned i mine underbukser, så han kunne lege med mit numsehul. Han kærtegnede det først blidt, dappede drillende og kørte sine fingrer rundt i cirkulære bevægelser. Han slikke mig også i numsen, selvom jeg ikke havde været i bad. Han lod sin tunge gå på opdagelse i hele området, bed hårdt i mine baller og stak sit tunge ind i min numse, hvilket er et voldsomt og pirrende kontroltab for mig.

Det førte selvfølgelig til, at vi havde sex, og det var helt uhæmmet. For tiden er vi begyndt at eksperimentere med lille-pige-ydmyges-af-voksen-mand-dominans, og han stak sine fingrer op i mig, mens han holdte mig fast og fortalte mig om, hvilken lille luder jeg er. Tit udspiller vi forskellige scenarier, hvor han misbruger mig og blotter mig foran andre voksne. Han er umådeligt god til at finde på, og han har tilsyneladende ingen grænser for langt, han vil gå ind i tabuland.

Da vi vågnede i morges, var der blod over alt! Det lignede en mordscene fra en tidlig 80’er film, og der har sågar en blodigt håndaftryk på væggen, som jeg måtte skrubbe af lige så længe og  hårdhændet, som han havde været ved mig om natten. Bidemærkerne på min lille numse var blevet til blå blomsterligende mærker, og vi blev enige om, at jeg skal gå med de samme trusser de næste dage, så de kan samle sig med en rigtig god snus. Trusserne kan kan bruge næste gang, han skal donere sæd. Jeg skulle have fortalt Gymnasielærerens ven, at min kæreste og ham deler mange af de samme fantasier, men det får jeg vel lejlighed til en anden gang.

Skriv et svar