Vakuumtid

Min kæreste er kommet ind i en ny dating periode. Han ser efterhånden en del piger, og lige så stille titter hans livsmod frem igen. Det faglige nederlag tog hårdt på ham,  og han kan stadig ikke udholde at tale om sin fortid, men han vender efterhånden hurtigere tilbage til sit gode gemyt efter en skuffelse eller modstand. Det kunne være en ven, der aflyser en aftale eller en kollega, der taler nedladende til ham, og den slags er han særlig sensitiv over for. Heldigvis vil pigernes glæde for min kæreste ingen ende tage, og han har et par gange brugt vores midlertidige bolig til at tage pigerne med op i, hvis jeg har sovet hjemme. Indtil nu har det fungeret fint, og vi skal først aflevere nøglerne, når sommerferien er overstået.

Dog havde kavalkaden af lystige piger en catch: min kæreste var til rutinemæssigt tjek ved Klinikken for Kønssygdomme og blev testet positiv for gonoré i svælget. Det var den eneste podning, der var positiv, så han har fået det af at give oralsex. Jeg var selvfølgelig nervøs for, at han havde smittet mig, så jeg fik en akuttid, selvom det er under en måned siden, jeg sidst blev tjekket. Jeg blev podet fire steder, og heldigvis var alle mine fire podninger negative for både klamydia og gonoré. Det havde i øvrigt været helt forfærdeligt, hvis jeg havde smittet Arkitekten, så det var meget belejligt, at smittekæden stoppede der.

Min kæreste har taget medicinen, og nu venter vi på, at han skal kontroltestes om nogle uger. Han havde det uheldige indfald at have ubeskyttet oralsex med Kirsebærpigen, efter han tog medicinen, så det udsætter hele processen. Det betyder også, at min kæreste og jeg kun har beskyttet sex i denne tid, men vi lider ikke det intimitetstab, som jeg først havde troet.

På mange punkter befinder vi os i en vakuumtid i sommerheden. Jeg venter på studiestart, programmets sendeplan og min kærestes kontroltjek, mens hele Aarhus er gået i stå grundet ferietider. Jeg har en uge tilbage af min praktik, og efterfølgende kan vi nyde den sidste tid som anonyme klaphatte.

Skriv et svar