Sæden i koppen

Min kæreste er blevet tilmeldt som sæddoner og skal donere første gang på fredag. Det betyder, at han ikke må få udløsning i to døgn op til sin donation, og han tager det meget seriøst. Manden med den store pik er nu kommet på en mission: generne skal spredes, og den slags ynder han at kredse omkring. Jeg iagttager hans påfund lidt fra sidelinjen, og det første han kommer på er, at det er vigtigt for sædkvaliteten at grine. ‘Skat, det er vigtigt, at vi har det rigtig sjovt de næste dage – sæden skal være i top’, siger han og tager en fjollet hat på. ‘Kvinderne vil komme valfartende til det nye produkt på markedet’. Han smiler stolt, mens han står der ved siden af kassen fra kælderen og haj-hatten på hovedet.

Det næste, han kommer på, er, at han ikke vil gå med underbukser, for han vil sikre et køligt miljø for sit udstyr. Udover han tror på, at det vil kunne ses i målingerne, har de manglende underbukser også den fordel, at han kan trække sin pik ud af lyslåsåbningen alle steder uden problemer.  En fordel han hyppigt gør brug af, når vi fx står i en elevator eller han kører bil, og det lader til at spille en vigtig rolle i hans frihedsfølelse, at hans lange lømmel ikke er spærret inde i bomuld.

Min kæreste gør sjældent noget halvt, og dette er ikke en undtagelse. Han har besluttet at få en udvidet profil, så der skal også skaffes barndomsbilleder, laves interview og lydoptagelser. Han henter billeder op fra kælderen og finder dem, hvor han er mest bedårende.

Hele tanken om ikke at få udløsning er enormt pirrende for ham, og han er begyndt at tage sit tenga-æg med sig rundt, så han kan få sig en lille spiller på toilettet i Fitness World. Det er vigtigt, at han ikke kommer, og hele ugen har han kun set på mandeporno for at opnå det ultimative klimaks på fredag, hvor han for første gang i en uge vil se på damenumser, kønslæber, blowjobs og nøgne bryster igen.

I går under aftensmaden kommer vi til at tale om, hvor frækt han egentlig synes, at bukkake er – særligt den variant hvor mange mænd sprøjter ned i et stort kar, som en kvinde skal drikke. Jeg synes simpelhen, at det er noget af det mest frastødende, jeg kan komme på, men min kæreste får julelys i øjnene, når han snakker om det. Det er særligt det element, hvor sæden er i karet, han fascineres af, og han fortæller, at han for mange år siden havde en fetich med det. Da han var 17 og boede hjemme, var der en periode, hvor han dagligt kom ned i en kop, som han gemte nederst sine forældres kummefryser i skuret. Han var blevet meget opstået ved tanken om at skulle hjem fra skole og lægge et ekstra lag sæd på værket, men tilsidst var han blevet så bange for, at det ville blive opdaget, at han stoppede. Jeg er næsten ved, at få maden galt i halsen, da han siger det, og vi griner længe og uhæmmet, mens vi finder på forskellige blotforklaringer, han kunne have brugt, hvis det var blevet opdaget.

Skriv et svar