Den Primære Pige ser med

Min kæreste er ret aktiv på de sociale medier, og han kunne se, at Den Primære Pige var begyndt at se alle hans stories både på snapchat og instagram. Det havde hun ikke engang gjort, mens de datede, men nu er hun altid en af de første, der ser dem. Efter et par uger skrev han til hende.

Jeg havde det egentlig rigtig fint med, at hun var ude af billedet, for hun havde skabt så meget tumult og gjort min kæreste så ked af det. Dertil kan jeg også mærke, at jeg synes, at det er svært, at en anden pige får så mange chancer. Jeg ved godt, at jeg har haft et langt mere priviligeret liv end min kæreste. Mit netværk er mere solidt, mine erfaringer er flere, jeg er dygtigere og mine muligheder er langt bedre, og netop derfor ved jeg, at jeg gerne vil kunne rumme, at Den Primære Pige har en helt særlig plads hos ham.

Det er måske i virkeligheden essensen af problematikken ved det åbne forhold;  hvis det går begge veje, er det en konstant afvejning af følelser, hvilket selvfølgelig er rigtig sårbart. Jeg ønsker ham virkelig at kunne kneppe alle de piger, han ønsker. Han må sprøjte dem i ansigtet, slikke dem i numsen og snave dem, mens han trænger sit kæmpe lem op. Han må endda have følelser for dem og knytte et tæt bånd, men jeg har det træls ved at håndtere, at han går på kompromis med sig selv for at få Den Primære Pige.

Jeg spurgte ind til det, og min kæreste sagde, at hun havde sagt, at de nok godt kunne være venner, hvis han lovede, at det ville uden fysisk kontakt. Det kunne han selvfølgelig ikke love, så det er ikke til at vide, hvor de står. Uanset hvad ved jeg, at jeg vil bakke min kæreste op i sine valg.

Skriv et svar