Pilotens verison af mødet med mig

Dagen efter vores første nat sammen sendte Piloten mig en mail, hvori han havde skrevet om sin oplevelse af mødet med mig. Jeg har fået lov at dele det med jer, og afstemningen på min instagram viste et tydeligt ja for at poste det. Indtil  nu har jeg ikke haft et kaldenavn på bloggen, men fremover vil jeg blive omtalt som Sofia. Generelt er jeg vild med jeres respons på mine indlæg, og det er rigtig fint, at I bare skriver private beskeder til mig på instagram, men I er også meget velkomne til at kommentere på indlæggene herinde – jeres mail bliver ikke vist, funktionen er kun til for at modvirke spam. Hvis I synes, at det er fedt at læse om mig i stedet for af mig, så smid gerne en kommentar. Måske kan jeg få min kæreste til at skrive om mig også [abe-der-holder-sig-for-øjnene-emoji].

Jeg synes selv, at det var enormt intimt at læse om mig selv, og da jeg læste nedenstående gik det op for mig, at Piloten også havde haft lynlåsoplevelsen med mig; at man falder fuldstændig i hak med en person på den helt rigtige måde. Lige nu vil jeg bare have mere af ham! Jeg har lyst til, at han skal være min eneste elsker, og hvis han tør (og har lyst) være min second boyfriend – sagt med andre ord: jeg har en rigtig god mavefornemmelse med det her, og jeg vil gerne så tæt på ham, som det er muligt.

Nedenfor læses  Pilotens beretning:Følelsen af at have fanget noget flygtigt, nærmet æterisk, begynder at fæste sig i mit hoved. Som når en sommerfugl lander på hånden på en varm sommerdag. Samhørigheden med noget så smukt er total og man ønsker at øjeblikket varer for evigt. Men inden man egentligt når at nyde det, har sommerfuglen fundet et nyt mål og bevæger sig yndefuldt videre. Skønheden er intens men kort – flygtig. Den følelse sidder jeg med nu. Sommerfuglen sidder på armen, og tiden står stille. Jeg ved, at den flyver om lidt, men jeg ønsker at den skal blive. Min sommerfugl er Sofia. Og hun har slået mig ud af kurs og forstyrret mit indre.

Optakten til mødet i går var egentligt ret normal for min type forhold. Et match på Tinder, lidt chat, billeder frem og tilbage og en gåtur med kaffe i Botanisk Have. Vi havde en klar forbindelse og ønsket om at tage det videre var åbenlyst gensidig. Sofia begyndte i den mellemliggende periode at sende flere billeder og små videoer. Hun havde en fantastisk evne til at cutte på de helt rigtige tidspunkter – på grænsen hvor erotik bliver til porno. Den ultimative Snapchat cliffhanger. Hun havde tydeligvis gjort det før. Sofia har også en sex-blog. Hun er i åbent forhold ligesom jeg og bruger sine oplevelser som baggrund og inspiration for sine indlæg. ”Based on actual events, but certain elements have been dramatized for entertainment value” – er det ikke sådan der plejer at stå i bunden af skærmen på de forskellige docudrama serier som florerer alle steder for tiden. Vi havde aftalt at mødes på Hotellet og drikke et glas vin, ligesom for at forsegle den stemning vi fik på turen i Botanisk Have, og så derefter åbne den seksuelle legestue.

 Jeg havde heldigvis en masse at lave i går. Mange møder og små aftaler. Det er dejligt at være beskæftiget på en dag hvor jeg skal møde en ny, for ellers kører tankerne rundt og jeg bliver konstant liderlig. Som regel er jeg nødt til at onanere mindst to gang i løbet af sådan en dag – bare for at kunne eksistere. Men, som sagt, i går havde jeg travlt. Jeg ankom først til hotellet kort tid inden vi skulle mødes og tog et hurtigt bad. Jeg var maksimalt liderligt og bare fornemmelsen af skraberen på mit skaft gjorde mig stenhård. Der havde været relativt stille på chatten mellem os hele dagen, og belært af bitre erfaringer havde jeg konstant fornemmelsen af, at der ville tikke et sent afbud ind. ”Jeg er ked af det, men jeg kan ikke alligevel. Jeg tror vi ville have det fantastisk, men jeg kan ikke have sex uden at være forelsket”. Den besked kom heldigvis ikke. Vi havde aftalt, at hun skulle skrive når hun var tæt på hotellet så jeg kunne hente hende udenfor. Min tanke var at prøve at dæmpe hendes følelse af at være prostitueret hvis vi trods alt fulgtes op.

Når jeg er nervøs for noget så laver jeg en plan. Om det er mit ægte sind, eller et produkt af min militære opdragelse ved jeg ikke. Jeg laver en plan. Det er OK senere at afvige fra planen, men det er godt at have en plan. Jeg prøvede også og lave en plan for mødet med Sofia. Men i det interne arbejde med at lave planen, stødte jeg på alt for mange ubekendte. Hvor meget kunne jeg egentlig dominere hende? Blindfold? Reb? Anal? Det var pludseligt tusinde ting jeg ikke havde fået afklaret og en sjælden nervøsitet slog rod.

 I erkendelsen af, at jeg nok ikke kunne lave en plan trådte organiseringsgenet igennem. Hvis jeg ikke kan planlægge forløbet, må jeg planlægge på alle eventualiteter! Jeg løb ned i bilen og hentede mine reb. Jeg gennemgik min taske fem gange for at være helt sikker på, at jeg vidste præcis hvor tingene var og ikke skulle fumle rundt. Jeg lagde buttplugs, glidecreme og clamps på radiatoren så de ville være lune og rare. Jeg løb ned i receptionen og fik trukket vinen op og hentet et par glas. Gennemgik lige tasken én gang til. Gemte rebene lidt bag min jakke i garderoben så hun ikke skulle blive skræmt når hun kom ind. Børste tænder. Også liiiiige checke tasken igen.

Vi mødtes i et blidt kys på vejen foran Hotellet. Og da vi kom op på værelset greb jeg straks fat i hende og begyndte at kysse hende igen. Hun kyssede blidt og hurtigt. Jeg ville gerne være mere grådig i mine kys, men hendes tilbageholdenhed holdt mig tilbage. Jeg kunne mærke, at det var ok at jeg tog kontrollen, men var meget i tvivl om niveauet. Jeg begyndte at klæde hende af. Hun havde uendeligt mange lag tøj på. Jeg har aldrig set så meget tøj på en kvinde før. Og det var alt sammen sort, så lagene gled sammen i det svage lys fra natlamperne og det var umuligt at se hvad der var en kjole, en nederdel, en trøje, en undertrøje eller strømper. At pakke hende ud var en dejlig overraskelse. At ”shoppe” kvinder på Tinder er lidt det samme som at købe bukser på Zalando. Billederne er vældigt fine, men den endelig fornemmelse for blødhed, kvalitet i syninger, materiale og pasform kan først opnås når man står med det mellem hænderne. Returpolitikken på Tinder er dog lidt mere kompliceret og akavet. Sofias krop var alt hvad jeg havde håbet på. Bløde kurver, glat hud, smukke bryster og en helt fantastisk røv. Jeg tvang hende forover ned på sengen, så jeg, med fuldt udsyn, kunne krænge hendes blondetrusser (sorte) ud over hendes røv og blotlægge hende totalt. Hendes blege røvballer var så perfekt udformede og delikate, at jeg næsten skulle tvinge mig selv til at give dem et klask. Som at stå med en perfekt fersken i hånden og så bare kaste den i gulvet og se den blive mærket. Jeg smagte på hendes fisse og bevægede mig ind imellem op imod hendes røv med min tunge. Jeg havde en indædt lyst til at bore min tunge ind i hendes fisse og røv og grådigt smage på retterne, men usikkerheden om hendes grænser holdt mig tilbage. 

Jeg fik hende tilbage på benene og med en fast med følsomt greb om hendes hals mærkede jeg en tydelig positiv effekt. Med en greb om hendes hals kunne jeg nu udforske hendes krop og lade mine hænder grådigt vandre frit omkring på hendes bryster, røv, mave og i hendes hår og nakke. Hun nød tydeligvis behandlingen og jeg begyndte at få lidt selvtillid og følelsen af kontrol tilbage. Jeg pressede hende bestemt ned på knæ og slap min stive pik ud af dens fangenskab og direkte ind i hendes mund. Jeg lod hende først arbejde selv, men da hun i en elegant glidende bevægelse tog mig helt til roden i hendes hals, var det tydeligt at her var der dømt fri leg.

Herfra overgik det til ”almindelig” om end fast sex. Jeg fik, efter tilladelse, listet et lille gem-plug ind i hendes røv. Hun tog imod det helt uden problemer, men jeg var stadig ikke overbevist om at hendes bagerste hul var åbent for mig. Hendes krop var fantastisk at lege med. Kurver og substans de rigtige steder, men samtidigt petit og fin nok til at nem at kunne flyttes, vendes og justeres efter behov. Nærmere min drømmekvindekrop tror jeg ikke det er muligt at finde i levende live. Efter ca. 20 minutters leg, hvor vi også fik brystklemmer og stavvibratoren frem, kom jeg ud over hele hendes mave, bryster, nakke og lidt i håret. Efter en pause med lidt vin og hyggesnak tog vi en runde mere, hvor jeg fik lov at trænge ind i hendes røv. Synet af hende, liggende fladt på maven med hendes perfekte røv let løftet og min pik høvlende ind og ud af hendes røvhul, var ganske enkelt fantastisk. 

Den konkrete sex som helhed var dejlig og særligt hendes orale og anale færdigheder træder i særklasse frem. Jeg har ikke den største pik, men at finde en kvinde som kan tage den i halsen er alligevel et særsyn. Jeg ved, at den seksuelle det af vores forhold kan blive fantastisk for mig, og jeg vælger at tro på, at jeg også kan levere til hendes tilfredsstillelse – antaget, at hun lukker mig ind og deler sine tanker, lyster og fantasier.

Men så dejlig som sex’en var og har potentiale til at blive, er det alligevel ikke det, som gør mig tryllebundet. Det er mere det samlede potentiale i forholdet til Sofia som gør mig ør. Jeg tænder på hendes hjerne, hendes modne men skæve tankegang, hendes videbegærlighed og nysgerrighed, hendes åbenhed og fortrolighed og så ikke mindst hendes kønne ansigt og fantastiske krop.

Jeg ved jeg holder noget flygtigt. Jeg ved at det forsvinder snart og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at maksimere denne oplevelse. Men jeg ved ikke hvor jeg skat starte.

Jeg ser utroligt meget frem til næste møde med Sofia. Hvor længe er det god kutyme at vente med at ”booke en ny tid”?

  /Piloten

2 kommentarer til “Pilotens verison af mødet med mig”

  1. Jeg er nysgerrig – har du redigeret i Pilotens indlæg, så det passer med stilen på bloggen eller skriver I bare meget ens? 🙂

    1. Hej Tina,
      Nej, det eneste, jeg har redigeret, er, at jeg har indsat ‘Sofia’. Sjovt, at du synes, at vi skriver ens! 🙂

      /Sofia

Skriv et svar