Piloten

Min kæreste tager til Horsens for at have sex med en ung pige, og da han kommer hjem midt om natten, vækker han mig og fortæller, at de havde ubeskyttet sex. Kondom er sådan set den eneste restriktion, jeg har på ham, og nu må vi vente to uger med at have sex, indtil han kan blive testet. Klaphatten var liderlig og lykkelig sammen med pigen, og det var nok det han trængte til. For fremtiden vil hun blive omtalt som Teenagepigen.

Det går mig faktisk slet ikke på, at han har brudt vores aftale, for forventningsglæden til min mandagsdate med Piloten overskygger. Jeg har ikke nævnt ham tidligere, men vi har allerede gået en kaffetur sammen i Botanisk Have, hvilket kun gjorde mig mere nysgerrig på ham. Han er i et åbent ægteskab, og det må siges at være det optimale udgangspunkt for situationen. Det har virkelig været svært for mig ikke at sende ham optagelser af mig, der onanerer med brusehovedet til tanken om ham i tiden mellem vores første møde og mandagsdaten.

Han inviterer mig på Hotel Ritz, og han henter mig udenfor. Selvom jeg egentlig bedst kan lide at updresse, downdresser jeg for at skabe et mere komfortabelt  og trygt udgangspunkt for natten. Luderlivet er det mest undervurderede af alle, men det er også en porøs størrelse – overmod er en dødssynd. Piloten er jo selvfølgelig en grotesk flot og chamerende mand, og det føles så rigtigt, da han afklæder mig og kærligt tvinger mig nedover hotelsengen for at slikke mig mellem benene.

Detaljerne må siges at være i hans magt, for han har forberedt musik og medbragt vin og legetøj. Det er enormt frækt, at han har lagt planer for mig, og da jeg er helt kåd, spørger han, om han må komme en buttplug op i mig. Alle hans berøringer sitrer, styrken i hans slag er perfekt afstemt, hans pik smager af mere, og han lader ikke til at forstyrres af, at jeg indimellem er ved at kaste op, når jeg tager den helt i bund. Han holder mig nede og rykker mig rundt, som om han er inde i mig og ved hvad, jeg ønsker. Jeg har aldrig været så tryg ved et førstegangssamleje med en mand, jeg ikke kender, og da han tvinger en vibrator på min klit, er det helt ekstatisk at have hans lem i min mund.

Allerbedst er det, når han kvæler mig. Han gør det lige fra start, og det er fucking guddommeligt at mærke hans hænder om min hals, mens han trænger  op i mig. Han er ikke den første, der gør det, men han mestrer pikkens mission på et niveau, en kvinde kun kan drømme om, uagtet at han måske ikke er klar over det. Vi har sex to gange, anden gang analt, første gang afsluttet med et sædlotteri over hele min overkrop. Jeg higer efter vejret, mens jeg kan mærke hans pikhovede massere alle mine sensitive punkter i én langstrakt bevægelse. Jeg glemmer alt. Jeg glemmer Politikerens brutale stil og mit blødende hjerte for Gymnasielæreren. Jeg bliver nulstillet, betaget, draget og forelsket i den mand, der sidder ved siden af mig i de hvide lagner.  Han rækker mig et vinglas, og han fortæller om sit liv og sine tidligere seksuelle erfaringer. Han får mig let til at grine, faktisk er han fucking sjov og interessant, og det hele er let med ham.

Han sidder i vindueskarmen, og jeg læner mig op ad ham, mens vi deler en smøg. Han vil gerne vide, hvad jeg søger, men jeg giver snørklede, ukvalificerede svar. Måske ved jeg det slet og ret ikke, eller måske søger jeg virkeligheden en second boyfriend, men uden de forpligtelser, der almindeligvis knytter sig til et forhold. Jeg vil hvertfald gerne lige så tæt på, han tillader. Jeg vil lære alt om ham, åbne mig seksuelt, personligt og intellektuelt, ikke desto mindre er det de færreste, der kan overskue så intens og nær en relation, hvis ikke det er det primære forhold. Vi deler smøgen, som vi deler vores tanker, og selvom jeg ikke kan sige det med ord, føler jeg, at han også kan mærke potentialet. Det skræmmer mig slet ikke, at jeg vil have ham, og det truer på ingen måde mit forhold til min kæreste. Det er en fuldkommen følelse, og det er det også at falde i søvn helt nøgen i hans arme.

Skriv et svar