Om mig

Efter min kæreste og jeg åbnede vores forhold, har jeg ledt efter kvalitets litteratur, blogs el. lign. om emnet, men det har vist sig at være svært at opdrive. Af samme årsag besluttede jeg mig for at kaste mig ud i dette blogeksperiment i tanken om, at andre måske kunne få noget ud af mine tanker og overvejelser.

Kort om mig:

  • Jeg er 24 år og bor i Aarhus
  • Min kæreste og jeg har været sammen i snart to år og boet sammen lidt over et år
  • Jeg tænder på intellektuelle og socialt dominerende mænd
  • Jeg er medlem af Tucan Swinger & Wellness Club
  • Følg min instagram på @mitaabneforhold
  • Jeg håber på, at denne blog kan være med til at nedbryde fordomme om åbne forhold eller måske være med til at give et billede på, hvordan et sådant kan se ud

Jeg bliver altid rigtig glad, når nogen kommenterer på indlæggene.

I er også altid velkomne til at kontakte mig på mail: voresaabneforhold@gmail.com

Anonymitet:
Jeg skriver som udgangspunkt anonymt for at kunne skrive mere frit, samt at skillelinjen mellem inspiration mellem virkeligheden og ren fiktion bliver mindre tydelig. Desuden ville de, jeg skriver om, blive langt mere sårbare, hvis jeg ikke skrev anonymt.
Det er ikke en hemmelighed for mine venner og veninder, at jeg har denne blog, og jeg kan godt forstå, at anonymiteten pirrer mange, så de fristes til at lave lidt detektivarbejde for at finde frem til mig. Netop fordi det ikke er en hemmelighed for alle relevante personer i mit liv, har jeg ikke beskyttet min identitet på det niveau, det kræves, hvis jeg absolut ikke vil findes frem til.
Dog synes jeg, at det er under lavpunktet for anstændig menneskelig opførsel at fedte rundt for at finde mig. Hvis man som læser tror, at man kender mig fra ’den virkelige verden’ eller på en anden måde er vedkommende, kan man bare skrive til mig på mailen for at få det at vide. At prøve at ’afsløre’ mig ødelægger det delvist fiktive univers.
Det eneste krav for at få min identiet at vide er, at man selv skriver, hvem man er samt fremlægger sit argument for at få det at vide.

/Sofia