Ny start

Vi starter historien på en vilkårlig dag, for der findes ingen god start i en cirkulær bevægelse. Så vi starter historien i dag, der på mange punkter er en helt irrelevant dag i mængden, og mest af alt har bestået af eksamenslæsning og overforbrug af goder. Generelt kan man sige, at mit liv er kendetegnet ved et overforbrug af goder – særligt af goden: ‘mænd’, hvilket de af jer, der tidligere har læst bloggen, kan bevidne. Lige nu har jeg min kæreste, Forskeren og ham, vi kalder Arkitekten.

For den korte introduktion kan man sige, at Forskeren er ved at være et længerevarende foretagende, og jeg føler efterhånden, at han er min anden, men hemmelige kæreste. Jeg elsker ham, selvom vi nok aldrig var blevet kærester under normale omstændigheder. På sin vis forløser ham mig, og selvom jeg endnu ikke har luret, hvad han reelt kan trække ud af vores lille parallelle univers, stoler jeg på, at kærligheden, begæret og trangen er gensidig. I min relation til ham lader han mig være lige så forvirret, pågående og sårbar, som jeg behøver. Under tiden er jeg hans slut, og andre gange har det mere karakter af venskab. Mest af alt kan jeg ikke undvære ham, og jeg har inderligt lyst til, at han skal vidne til mit liv, lige så længe det er muligt.

Og foruden alt det er vi under optagelserne til en DR3-reportageserie, og det kan undertiden være svært foreneligt med den autentiske tilværelse, men lad det nu ligge. Rammen er sat, og vi starter her.

Skriv et svar