Man skal passe på, hvad man ønsker sig

Politikeren og jeg indleder hurtigt et forhold, hvor jeg er slavepigen, og han er min hersker. Rollerne falder os mærkværdigt naturligt, og inden vi overhovedet har haft penetrationssex, har jeg sendt ham utallige snaps, hvor jeg afklæder mig. I starten giver han mig ordre på at tage mere tøj af og skriver, hvor og hvordan jeg skal røre mig selv. Han vil også gerne have optagelser, hvor jeg tisser, og han spørger, om jeg er til golden showers. Faktisk stiller han en masse spørgsmål. ‘Må jeg fiste dig?’, ‘kan du lide analsex?’, ‘er du til bindelege og blindfold?’, ‘må jeg give dig sprøjteorgasmer?’, ‘hvad med spitting, spanking og throat fucking?’, ‘glat eller hår?’, ‘kan du lide at blive kvalt?’

Vi aftaler en dag, hvor jeg skal komme hjem til ham. Jeg bliver nysgerrig på ham, og jeg undres og fascineres på samme tid. Egentlig har jeg aldrig nogensinde overgivet mig så hurtigt til nogen, og det plejer iøvrigt altid at være mig, der er den pågående, lidt for intense type, hvorfor jeg også nyder at lade ham indtage den position. Det er befriende, at han ingen grænser har, og det lader til, at han skriver til mig, hver gang han får en pludselig indskydelse:

“Har iøvrigt haft en hånd i lommen og lege med dine trusser, mens jeg har snakket med vælgere.”

“Tag din buttplug på i skole!!! Jeg kigger forbi i pausen! Og jeg tjekker dig!!!”

“Din opgave for i dag, bliver at gå ud på toilettet på skolen, stikke en finger op i din glatte fisse og sende et billede til mig af det.”

“Jeg er rundt på kampagne og snakke med vælgere og det eneste, jeg tænker på, er at smage dig igen. Presse min tunge dybt op i din fisse og bruge din krop! Fylde din mund ud med min pik! Fylde din fisse ud! Lade min tunge lege med din beskidte røv!!”

“KAN SLET IKKE FÅ NOK AF DIG!!! Fuck, du er så pisse fræk!”

“Det var sindsygt lækkert med smagen af din fisse og røv på min tunge!”

“Optag dig selv onanere! Sæt dig på knæene med røven i vejret, så jeg kan se dit lille røvhul imens! Stik så et par fingre op i din liderlige røv! Vær en dygtig lille tøs for mig! Vis mig hvor mange fingre du kan tage!”

Da jeg endelig skal hjem til ham, er jeg lidt betænkelig ved, om det nu er lidt for  vildt for mig. Han efterlader sig hvertfald det indtryk, at han er fuldstændig grænseløs, og han vitterligt kan finde på hvad som helst. Heldigvis er han jo skrækslagen for at få en mediesag på sig her op til valget, så han skriver, at vi kan starte stille ud med at drikke et glas vin.  Det er en kold november aften, men alligevel tager jeg tynde strømpebukser på for at vise mig fra min kvindelige side. Jeg overvejer også de højhælede, jeg normalt kun bruger i swingerklubben, men jeg ender med at smide dem ind i skabet, fordi de trods alt er for pornoagtige.

Hans lejlighed er flot med udsigt ud over Trøjborg. Han viser mig rundt og rækker mig et af de to vinglas, han har stillet klar i det store køkken.  Jeg vil gerne sidde tæt på ham, så jeg kan dufte ham, og han har mulighed for at røre mig, når han griner. Vi snakker om alt muligt, og ved et tilfælde finder vi ud af, at han kender min far gennem sit tidligere arbejde. Plankebordet er fuldt med flyers og forskellige kasser med pastiller, han kan dele ud.

Da vi har snakket længere, end jeg havde forventet, løfter han mig op over skulderen og bærer ind ind i stuen. ‘Ta’ dit tøj af’, siger han bestemt, og det gør jeg så elegant, som vinen i mit blod tillader mig.  Han er hård ved mig; spytter mig i ansigtet og niver mig i mine nipples. Han slikker mig både i skeden og i røven, mens han holder om mine ankler. Jeg bliver latterligt våd af det, men han stopper, inden jeg kommer for at give mig en sprøjteorgasme i stedet.

Han presser først to, så tre og til sidst fire fingre op i mig, og han guider mig i at trække vejret, så jeg kan modtage mest muligt.  Han ved lige, hvad han skal gøre for at få mig til at sprøjte, og det er ydmygende  for mig, at han ikke lader mig samle mine ben, da jeg sprøjter på gulvet. Det er tydeligt, at han gerne vil fiste mig, men det gør så ondt, og jeg vrider mig i smerte.

Han beordrer mig ind i soveværelset, hvor han binder mig, så jeg mister den sidste smule kontrol. Han tager hårdt fat om mit hoved og knepper min mund til jeg gagger og er ved at kaste op ud over den. Jeg får lussinger, og han kører sin pik rundt i mit ansigt til min værdighed og makeup er helt udvasket. Mens jeg ligger der helt fastbundet, knepper han mig. Jeg stønner ved følelsen af de hårde stød, og han kommer ud over min mave.

Det er nu endegyldigt, at han har mig. Vi ved det begge, og han tilbyder mig et bad, så jeg kan se mere præsentabel ud, når jeg kommer hjem til min kæreste.

2 kommentarer til “Man skal passe på, hvad man ønsker sig”

 1. Åh pas nu på ikke at give for mange hints. Nok så befriende jeg synes det er at to mennesker udlever deres fantasier, nok så meget er jeg bevidst om, at det her ikke kan klare en genkendelse af ham, hvis han vil politik. Jeg tænker særligt på lejlighedens beliggenhed i kombi med at være højre orienteret og datoer på skolebesøg.
  Se det som en venlig påmindelse fra mig, for det vil være synd for jer begge at blive genkendt uden at ville det.

  1. Hej Anna!
   Hvor er du dog bare et dejligt menneske – tak for din bekymring! Uden at sige for meget kan jeg vel godt afsløre, at han selv har godkendt indlæggene, inden de bliver postet – af netop samme grund.

   Knus herfra

Skriv et svar