Klamydia karantæne

Jeg ringer til min kæreste, og det viser sig, at han står nede på Dokk1 og spiser en fiskefrikadelle. Jeg vil gerne sige til ham, at da han kom ud over vores teaktræsspisebord  og glemte at tørre det op, har det efterladt en lettere affarvet plet i det ene hjørne. Du er træeksperten af os to, siger jeg til ham, så du må stå for at oliere det igen. Lige mens jeg siger det, kommer jeg i tanke om den periode, han havde, hvor han tog blade fra vores kæmpe aloe vera plante, skar dem op og gned pikken op og ned af den slimede geléstruktur. Han føler fanme ingen skam her i livet, og jeg forestiller mig, at det liv må være lidt lettere.

Piloten og jeg sås i onsdags, og han var overrasket over, at jeg ikke havde haft sex med nogen andre siden – ikke engang min kæreste, som jo muligvis kan være smittet med klamydia af Teenagepigen og derfor har karantæne, til han kan testes. Jeg havde savnet Piloten, og jeg glæder mig virkelig til, at det hele ikke er så nyt og intenst længere. Jeg vil bare gerne nyde ham, men jeg ender med at bruge energi på at gætte, hvad han mon tænker om mig. Jeg vil heller ikke kede ham med mit ungdommelige liv, og omvendt vil jeg heller ikke virke, som om jeg prøver for hårdt fremstå på en god måde. Det falder hvertfald til jorden, og jeg kan ikke styre det ustyrlige. Det var lidt lettere den gang med Gymnasielæreren, for han lod til hurtigt at forstå mig, mit liv og mit forhold, men jeg må have givet et virkelig misvisende indtryk til Piloten, for ind i mellem siger han nogle ting, som rammer så sindsygt skævt, at jeg bliver for selvbevidst, når jeg skal fortælle om mig selv.  Jeg vil gerne have, at han skal kunne lide mig, og til det hører, at han for en retvisende fornemmelse af mig.
Siden sidst jeg så ham, havde jeg været ved gynækolog med, hvad der viste sig at være en form for allergisk reaktion/irritation fra den silikone glidecreme, vi brugte sidst. Ja, det giver ikke rigtig mening, men lægen var ret sikker. Han testede mig også for klamydia og gonoré, hvilke begge påviste negativ.  Hele undersøgelsen gjorde virkelig ondt, og på mandag skal jeg have et celleskrab, om end jeg tør eller ej. Sidst gjorde det så ondt, at jeg kom til at græde, og det blødte helt vildt, og den sure læge skældte mig ud for ikke at tage mig mere sammen. Min kæreste var med, og han greb mig også, da jeg var ved at besvime, da jeg skulle rejse mig op. Det havde blødt på briksen og noget af det var kommet på min t-shirt, som jeg endte med at smide ud i ærgrelse over ikke at kunne få det af.  Heldigvis har jeg skiftet lægehus siden, så jeg slipper for at møde hende igen. Åh, det var en træls oplevelse, og det blødte flere dage efter, så jeg antager lidt, at hun må have kommet til at lave en eller anden fejl, for i flyeren stod der, at det næsten ikke ville kunne mærkes.  Jeg glæder mig lidt at prøve igen, for der er ret stor sandsynlighed for, at oplevelsen på mandag bliver meget mere positiv.

Hvorom alting er, skammede jeg mig utrolig meget over, at jeg havde fået en reaktion, og jeg følte mig helt forkert over, at der var noget galt med mit underliv, selvom det var helt ufarligt og kortvarigt. Dog endte jeg med at få det sagt til Piloten, men jeg var ret træt af det. Jeg er egentlig meget på udebane med ham, for han er lige præcis ikke nok socialt dominerende til, at jeg blot kan trække mig tilbage, skønt han heller ikke er usikker – som gymnasielæreren var det – så jeg kan heller ikke tage styringen. På den måde sætter han mig i en position, hvor jeg føler mig enormt sårbar og personligt blottet. Det er egentlig ret fedt for det skal meget til, før nogen får mig til at få det sådan. Jeg kan mærke, at jeg kan udvikle mig meget ved at lære ham at kende – både seksuelt og personligt – og det er jo netop dét, jeg gerne vil.

Min kæreste har fået den idé, at han vil indrette det sidste rum i vores lejlighed til >>gæsteværelse<<, hvor vi kan sove med vores elskere, uden at den anden behøver at være ude af lejligheden. Det er ret syret, og det kommer nok slet ikke til at ske, men jeg er flad af grin, mens vi henter madrasser fra Reuse og puder fra Ikea. Han har en plan, om at han måske kunne tage Teenagepigen med til Aarhus, og at de ville kunne sove derinde. Han har netop fortalt hende, at han har en kæreste, og den faldt ikke helt i god jord. Det der med om han skal sige, at han har en kæreste, er en ting, vi er ret uenige om. Hvis jeg var singlepige og datede ham, ville jeg synes, at det var utrolig løgnerisk at spille med lukkede kort, og min tillid til ham ville forsvinde helt, hvis han først sagde det inden i anden date. Min kæreste mener ikke, at han får en retfærdig chance hos pigerne, hvis han siger det med det samme, så han gør det af nød.

Nettopigen har også været hjemme ved os nu. Det var hun i onsdags, mens jeg var sammen med Piloten. Min kæreste sagde, at hun havde haft en ret god griner over >>gæsteværelset<<, hvilket nok er ret forståeligt, for lige nu ligner det mest et rum, hvor en fattig au pair pige kunne bo.

Skriv et svar