Jeg forelsker mig i Piloten

Piloten og jeg har den aftale, at han læser mine indlæg, før jeg poster dem. Det indlæg jeg postede i går, læste han også, og vi endte med at ringe sammen om det, fordi han var efterladt med en lidt trist stemning efter at have læst det.
Lige inden han ringer, når jeg at blive helt nervøs, og det er den type af nervøsitet, der sitrer rart i maven.  I telefonen siger han, at han synes, at jeg lyder forvirret. “Du skal ikke være forvirret”, slår han fast med en lidt autoritær stemme. Han vil gerne have, at jeg overgiver mig til forelskelsen, så jeg kan nyde det i stedet for at blive væltet rundt i forvirring. Det er enormt trygt, at han siger det.

I løbet af samtalen forstår jeg pludselig, at jeg rent faktisk kan give ham noget. Jeg kan give ham min person og skubbe lidt til ham, fordi jeg er så fucking cute og umiddelbar. Indtil nu havde jeg lidt svært ved at se, hvilken rolle jeg kunne udfylde i det komplette liv, han har, men det giver på en måde mening, at det er netop en som mig, han har brug for.
Det er perfekt, for jeg forstår rummet, hvor vi kan lege i meget nøjagtigt, og jeg skal ikke være bange for, at han pludselig vil forlade sin kone, eller at jeg vil forlade min kæreste. Vi er ikke hinandens førsteprioriteter, og det er så frigørende, at de rigtige rammer er sat.

Piloten kan selvfølgelig ikke vide det, men jeg smiler hele tiden, når jeg snakker med ham. Han fortæller, at han rigtig gerne vil høre om mit liv og forstå mig, men han har det fortsat, som han beskrev det i sit indlæg på bloggen; at det hele er meget flygtigt, og jeg måske om lidt er væk. Sagen er den, at min personlighed nok er ret adaptiv, og jeg normalt tilpasser til temperament til relationen. Piloten forklarer, at han gør det samme, fordi han ikke vil holde på mig, selvom det nok i virkeligheden har den modsatte effekt.


Gennem alle mine teenageår kæmpede jeg med at blive skræmt over kontroltabet til mine følelser. Når jeg var ked af det, var jeg bange for, at jeg ville havne i en håbløs depression. Når jeg var vred, var jeg bange for at raseriet ville tage over, og jeg ville kunne blive lige så utilregnelig som min mor. Når jeg var for glad, var jeg bange for, at man ville anse mig for højtrøstet eller manisk, osv. Min kæreste har virkelig givet mig plads til at turde leve mine følelser helt ud – uden at frygte hvor grænsen gik. Vi har stået ved vores hemmelige sted på havnen midt om natten, og jeg har turde råbe for mine lungers fulde kraft for første gang. En af gangene kom der en vagt og lyste på os med en stor lygte, og min kæreste snakkede med ham og forklarede det hele. De endte med at blive gode venner, mens jeg gemte mig, fordi jeg syntes, at det var pinligt, og til sidst gav vagten os kaffe fra termokanden, inden han kørte tilbage på vagtkontoret.

Jeg er næsten slet ikke bange for mine følelser længere, og særligt nogle af dem lader jeg mig hengive helt til. Jeg bliver i ubehaget, usikkerheden og det dybe vand, og det er fantastisk fascinerende! Når jeg fortæller nogen, at jeg har et åbent forhold, er det første, de spørger om, om jeg ikke er bange for at blive forelsket i andre. Det her er måske et godt eksempel. Nej, for på magisk vis ændrer det ikke på noget i mit forhold til min kæreste, det er to helt separate ting.  Piloten betyder mere, end jeg rationelt kan forklare, og netop derfor er han så pisse vidunderlig.

I onsdags da vi overnattede i en Airbnb-lejlighed, ankom han først. Jeg var faktisk lidt sløj, og det var jeg ret kedelig over. Når jeg kender ham så lidt, vægter hvert møde mere, og af samme grund vil jeg gerne være frisk og glad. Jeg tog hyggetøj på med det samme, og jeg ville bare putte og være så tæt på ham som muligt. Vi griner, bestiller mad, selvom jeg er helt akavet omkring det. Vi kysser, jeg rør ham på maven. Han binder mine hænder, han tager billeder af det. Jeg gagger, mens jeg har hans pik helt nede i halsen. Han spreder mine ben, og jeg lukker mine øjne. Han presser mig ned i dynerne, og jeg mærker lemmet trænge ind. Han kommer ud over min røv, og jeg beder ham om at tage et billede af sæden på min blege hud. Jeg sover i hans t-shirt, og jeg kan falde i søvn, fordi han er så dejlig.

Det er så fint, og næste dag skinner solen på højtryksmåden.

4 kommentarer til “Jeg forelsker mig i Piloten”

  1. Lyder skønt for jer begge. Håber på at se billedet han tog af dine balde på din insta – eller nogle af de andre han tog 😉

    1. Jeg tror desværre, at jeg må skuffe dig, hvad angår billederne af mine balder – de er ret pornografiske. Med hensyn til billederne med mine bundne hænder, kan jeg ikke udelukke det 😉

Skriv et svar