I grænselandet til voksenlivet

I grænselandet til voksenlivet har jeg oprettet Linkedin-profil og taget alle mine piercinger ud, fået et kørekort, en bil, en forlovelse, en dobbeltseng og en tre-værelses-lejlighed. Jeg har støbt en figur af min kærestes pik, og jeg er kommet over hjertesorg.
For i grænselandet til voksenlivet er jeg voksen nok til at konsekvensberegne, men naiv nok til at springe ud i tingene. YOLO, siger de unge, og de har vel ret.
I grænselandet til voksenlivet er jeg mættet af Tinder, blevet for gammel til afskallet neglelak, men kan stadig ikke lide at sove alene. Jeg har haft sex i en swingerklub, en ørken og på min folkeskoles tag. Jeg har badet mere nøgen end påklædt og uden at lægge mærke til det, er jeg stoppe med at være bange for at blive gravid.
I grænselandet til voksenlivet har jeg haft en golden retriever og boet i et rækkehus, groet min naturlige hårfarve ud og gået over til koffeinfri kaffe, for jeg er blevet fornuftig – både til at bruge ‘night shift’ og drikke light øl for at styre min rus.
For i grænselandet til voksenlivet er jeg blevet for magelig til Roskilde og skal ikke engang campe på Skanderborg. Og selvom jeg i  grænselandet til voksenlivet stadig har dårlige nætter og en frygt for at alting ikke bare vil gå, har jeg stadig aldrig haft overtræk eller manglet penge sidst på måneden.
I grænselandet til voksenlivet har jeg prøvet at have vandskade og haft min røv i M! Og nu skriver jeg sågar også tekster uden nogen form for rytme eller sans for samme. Men jeg er dog i grænselandet til voksenlivet, og det vil jeg være lidt endnu.

Skriv et svar