Det går op for mig, at jeg ikke kan stave til ordet rowdy

Det går op for mig, at jeg ikke kan stave til ordet rowdy, selvom det vil være en af de fem ord, jeg ville vælge til at beskrive mig selv som 15-årig.

Det går også op for mig, at jeg nok har tisset på flere ting end de fleste. Jeg har tisset i urtepotter, i McDonald’s kopper, øldåser, regenssglas, vandkander, i rister, på buske, på sten, på sand, i og uden for telte, på Helligdomsklipperne, i biler, bag huse, i kaffekopper, på min kæreste og i en sparegris. Alt sammen bare for sjov, men der var en gang, hvor jeg blev sur på den kæreste, jeg havde, da jeg var 18, og jeg tissede i hans seng oveni den plet, jeg havde sprøjtet tidligere på aftenen. Han opdagede det aldrig,  men det løb gennem sengen og samlede sig i en lille pyt på gulvet. Han flyttede kort efter til København, og vi slog op. Faktisk havde han en del optagelser af ham og jeg, der havde sex, og jeg vil vildt gerne se dem igen, men jeg svært ved at tro, at han stadig har dem. Vi optog dem på hans Iphone 3, og kvaliteten kan næppe have været ret god, men jeg vil da gerne se mig selv få en orgasme som 18-årig.

Det går også op for mig, at når min kæreste sover, ligner han krydsningen mellem en bokser og the panama creature, hvortil han er blødere end en sælunge. Han er så dejlig, og han holder altid hånden på min mave, når vi falder i søvn.

Det går også op for mig, at det ikke er alle, der har et indforstået, magisk sprog, som det ses i The Lobster. Min kæreste og jeg har efterhånden så mange hemmelige tegn, symboler og fagter, at vi kunne lave en parlør for at give udenforstående en chance. Det vigtigste tegn er misse-tegnet, som forestiller to poter, der giver en gestus af ubrydelig samhørlighed, og dét tegn må aldrig misbruges. Vi kan sende det på lang afstand, på tegning, oversat til audio, og når bølgerne går højt, og han smækker med døren, og jeg senere finder ham ved kirken på antomynbænken, sender kan det hemmelige misse-tegn som det første, når han ser mig.  Selv når jeg bruger dejskraberen i mit tankemønster, ender jeg altid med at konkludere, at min eksistens kun giver mening med ham.


Det går også op for mig, at skammen over at have lyst til andre end sin partner er en realitet for de mange. Jeg kommer til at tænke på det, mens jeg går rundt i lejligheden i min sorte silkemorgenkåbe og jonglerer med tre bolde på meditationsmåden. Jeg er alene hjemme, og hvis jeg er heldig, har jeg et helt fridøgn, hvor jeg kan starte på den udstilling, jeg skal have færdig til februar. Der er ingen, der ved det endnu, men det bliver hemmelige portrætter af de vigtigste mænd, jeg har elsket.

Det går op for mig, at Politikeren er blevet helt ligegyldig for mig, efter jeg har mødt Piloten. Jeg skriver det til ham, men han har ikke svaret endnu, og det er ok – han har jo travlt med valgkampen.

Det går op for mig, at Gulddreng har ødelagt ordet guldfugl for mig. Det var på et tidspunkt den imaginære fugl, der repræsenterede mit forhold til min kæreste, men nu er der ingen fugl knyttet til det. Med Gymnasielæreren havde jeg også en særlig fugl, og det var gærdesmutten, og med Piloten er det blishønen, men det har jeg ikke sagt til ham endnu. Da vi var på vores første date, gik vi forbi søen i Botanisk Have, og vi snakkede om blishønerne, og jeg fortalte, at jeg havde haft to vagtler. Faktisk har jeg haft en Isa Brown Høne som kæledyr, da jeg var barn, og jeg passede så godt på den, og jeg tog den altid med ind i stuen og så film med den i sofaen. Det er i grunden sjovt, at mine forældre fandt sig i det, men jeg elskede den høne højere end disneysjov, og der var altid ro, når den legede med på børneværelset. Desværre blev den spist af en ræv, hvilket i øvrigt er det særlige dyr, der knytter sig til mit forhold til min kæreste. Jeg har også haft to undulater, men de lærte aldrig at snakke, men de var altid med mig i bad, og særligt den ene var meget kælen og spiste altid frø af min hånd.

Det går også op for mig, at det er en skam, at Aarhustingen ingen billeder har af mig. Med alle de Chilli Cheese Tops jeg har planlagt at spise i fremtiden, må jeg hellere få taget nogle gode billeder til samlingen om luderlivet.

Det går op for mig, at Piloten måske virkelig er præcis lige så perfekt, som jeg håber, og jeg føler mig heldig. Jeg er så spændt på at skulle se ham igen på onsdag. Han vil gerne være elsker-eksklusiv med mig, og jeg føler mig enormt priviligeret over det tilbud! Min kæreste har givet sin velsignelse.

Skriv et svar