Den politiske magt

Jeg står sammen med min kæreste i foyeren under Erik A. Frandsens knaldelampe, da Politikeren træder ind på skolen. Det bliver det første møde, og han hilser diplomatisk på min kæreste med et fast håndtryk. Jeg følger Politikeren hen til det lokale, hvori debatten skal afholdes. Der er stillet stole op på rækker, og hans pamflet ligger og kigger op på mig fra stolen, netop hvor jeg skal placere mit underliv. Jeg får fravær, hvis jeg ikke er til stede, og det samme gælder resten af min klasse samt de fleste klasser, jeg har noget med at gøre. Det betyder selvfølgelig også, at alle potentielt er vidne til min transformation fra skolepige til slut, der finder sted under paneldebatten. Jeg sidder på forreste række, fanger hans øjenkontakt og fastholder den længe, hvilket får ham til at sende en sms: “Jeg sidder jo og får lyst til dig!”.

Debatten er den perfekte anledning til se ham udlægge sig selv, uden jeg skal tilbyde noget af mig. Vi er politisk uenige. Han hører til højrefløjen, og på en måde gør det ham kun mere provokerende og usympatisk, at han bestemmer sig for at modargumentere det grundlag, vores samfund bygger på. Det er det bedste ved livet som slut: kontrastforholdet mellem min frastødelse og mit begær. Jeg får lyst til at placere mig i magthierakiet over ham, men allerhelst vil jeg underkaste mig, og af selv samme grund sender jeg ham et nøgenbillede.

Da debatten er færdig, samles min klasse foran scenen, og Politikeren tager sig den frihed at hilse på min lærer, hvorefter han hvisker mig i øret, at jeg skal gå ned på toilettet med ham. Jeg peger rundt og fortæller om arkitekturen for at foregive, at jeg skal vise ham noget, og da vi er ude af syne for de andre, skubber ham mig ind på toilettet og låser døren. Jeg er ikke bange, bare opstemt, og vi kysser, mens han tager min kjole og strømpebukser af, så jeg kun er iført mit sorte undertøj.  Han vender mig om, placerer mine hænder på håndvasken og trækker mine trusser ned, så jeg er helt blottet for ham. Jeg ser mig selv i spejlet, og han sidder på hug og begynder at slikke mig mellem ballerne. Først slikker han mit røvhul ihærdigt, indimellem stikker han tungen ind. Det er ydmygende, men jeg vil have mere. Han tager et hårdt greb om mine baller for at sprede dem, så han bedre kan slikke min skede. Han suger og bider i min klit, og jeg kæmper med ikke at stønne for højt.

Da han er færdig, afklæder ham mig totalt og kysser mig overalt. Det er ømt, og han aer mig på kinden og fortæller mig, at jeg er dygtig. Vi kan høre nogen stå og snakke på gangen. Pigegrin og sko, der er sikkert pause. Han tager mine trusser i hånden og snuser til dem. “Dem tager jeg med”, siger han til mig med magtens blik i øjnene og efterlader mig til at cykle trusseløs hjem.

Skriv et svar