Den løsslupne hund

Når jeg vælger tøj om morgenen, tager jeg nogle gange Gymnasielærerens trøje op fra skuffen. Jeg er stoppet med at onanere med den, men jeg savner ham stadig, selvom jeg godt ved, at han var alt for følelsesmæssigt og seksuelt distanceret  til at kunne indgå i den relation, jeg efterspurgte. På den måde er Politikeren Gymnasielærerens diametrale modsætning, hvilket jeg derfor drages af.

Et par dage efter mit besøg på Trøjborg, lykkes det Politikeren at overraske mig med hans hæmningsløse facon: han sender mig en snap med en kvindenumse iført g-streng og teksten: ‘hvad skal jeg gøre ved hende? ; )‘. Her har han overgået sig selv, for selvom jeg godt vidste, at mine elskere kunne få andre elskere, bliver jeg stadig overrasket over den totalt offensive seksuelle fremgangsmetode. Jeg modtager efterfølgende videoer og billeder af en kvinde, der ridder ham, giver ham blowjob samt bliver fistet både vaginalt og analt.

Jeg ved faktisk slet ikke, hvordan jeg skal forholde mig til det. Hvad bliver det næste, og hvor mange har han sendt det til? Fordi jeg er vokset op i den teknologiske tidsalder, tjekker jeg hans snapscore og kan se, at de formentlig kun er sendt til mig. Det er frækt og tiltalende, at han lukker mig ind i sit seksuelle univers, skønt jeg finder det aldeles ukontrollerbart. Endvidere kan jeg ikke lade være med at tænke, at han måske kun er interesseret i min krop, og vi måske aldrig kommer til at få noget ud af hinanden på de andre punkter, hvor jeg er i den formodning, at vi kan give hinanden modspil; intellektuelt, vores fælles interesseområder, følelsesmæssigt, personligt osv.

Hvorom alting er, savner jeg ham en aften, og jeg får lov af min kæreste til at sove ved Politikeren. Min kæreste kører mig derhen, hvorved hans kærlighed til mig endnu engang demonstreres. Jeg håber, at jeg vil kunne være lige så opbakkende, når jeg skal sove uden min kæreste – det er måske lidt mit ømme punkt.  Da jeg kommer ind i lejligheden, spørger Politikeren, om jeg vil have vin, men jeg svarer, at jeg egentlig bare gerne vil sove. Af samme grund tager jeg mit nattøj på og lægger mig i sengen.

Måske sker der en misforståelse. Måske tror han, at jeg kommer for sex, og måske føler han, at han skal efterleve mine forventninger. Vi har skrevet sammen om forskellige fantasier, og han kommer ind til mig i soveværelset og påbegynder at undersøge mig. Han mærker, om jeg er varm og bliver nødt til at undersøge min skede og røv. Han binder og blindfolder mig, mens han kører fingrene rundt. Det er dejligt, og jeg har ikke lyst til at stoppe ham, til trods for jeg helt oprigtigt gerne vil sove. Jeg har bare lyst til at mærke hans hænder, høre hans ord og lade ham slikke mig alle de forbudte steder.

Han knepper mig som en løssluppen hund, og jeg er helt vild med hans støn. Jeg vil gerne høre hans nydelse. Politikerens pik er kun en anelse længere end Gymnasielærerens, hvilket er den perfekte orgasmelængde. Jeg sprøjter, lige inden han kommer, og det er så vidunderligt og tæt.

Da vi er færdige, ligger jeg lidt op ad ham. I sengen er der stadig et par lyse hår fra den kvinde, han sendte mig optagelser af, dog gør det mig intet – jeg fjerner dem bare. Det er her, vi taler rigtigt sammen første gang, og jeg fortæller lidt om mig selv og spørger lidt ind til ham. Jeg vil gerne have, at det skal gå op for ham, at jeg er mere værd end blot en timeglasformet tøs, men situationen er ikke rigtig til det. Han giver udtryk for, at han synes, at jeg virker lige så ustyrlig som mit indtryk af ham. Han har ikke helt tillid til mig. Det er fuldkommen latterligt og et tydeligt udtryk for dumdristighed, at han vil indlede et så avanceret seksuelt forhold til en pige, han ikke helt stoler på, og måske får jeg overbevist ham om, at jeg vitterligt intet formål har med at misbruge hans tillid. Dybest set gør det mig lidt ked af det, at han har den mistro til mig, når jeg har blottet mig i så høj en grad. Lige nu har han samtlige optagelser af mig nøgen. Hvis jeg vil tæt på, må jeg optjene retten gennem min opførsel. Vi aftaler, at han må læse mine blogindlæg, inden jeg poster dem, selvom det lidt går imod det umiddelbare princip.

Vi falder i søvn, mens vi ligger i ske. Han aer min mave og jeg hans hånd. Det bliver den længste nat for mig med mange opvågninger og et afsagn til min kæreste. Jeg fortryder mange gange, at jeg ikke bare blev hjemme og sov, så jeg kunne putte mig op ad min kæreste og snuse til ham, når jeg vågnede. Måske havde jeg forestillet mig, at det ville være lige så trygt at sove ved Politikeren, som det var at sove med Gymnasielæreren, men jeg føler mig for pågående, når jeg møffer mig ind til ham. Måske vil han kun have sex af mig, måske er han ligeglad med nærheden. Jeg savner min kæreste, og jeg ligger præcis, som jeg har redt.

Skriv et svar