Mødet med Musikeren – part 2

Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men jeg fortæller ham, at den ene del af min familie har tilknytning til Israel, og den anden del har tilknytning til Frankrig. Jeg er næsten den eneste i familien, der ikke kan tale fransk, hvilket på sin vis lidt er en katastrofe, når de begynder at tale internt på tysk og fransk til familiefødselsdage. Jeg fortæller om det, mens jeg drikker af den hvidvin, han har valgt for mig. Musikeren sidder overfor mig med et behageligt skævt smil, og jeg har allerede besluttet, at jeg gerne vil have sex med ham.
Musikeren er let at snakke med, faktisk ret sjov. Indimellem griner vi mere, end vi snakker. Jeg har lyst til at røre ham og komme helt tæt på. Fra restauranten følges vi ned mod Godsbanen, og vi beslutter at gå lidt ned gennem det frie, kulturelle område, som alle byens elitehipstere gerne til associeres med. Ved et containerhus løfter han mig pludseligt op på et repos. Han åbner min jakke og vi kysser, mens han lader sine fingre spadsere ned i mine trusser. En hurtig indskydelse får mig til at tage alt tøjet af, og jeg kan godt lide, at jeg er helt nøgen i kontrast til ham, der har fuldt påklædt i den kølige novemberaften. Han slikker mig med den brede tunge, ormer fingrene ind og stimulerer mig indefra med skødesløse ryk. Det er fantastisk dejligt at mærke en anden mand tage hånd om min lille  krop.
Der cykler to cykellister forbi. De lader tydeligvist som igenting, men det er lidt svært at foregive at ignorere en nøgen kvinde, der bliver taget i overarmen og trukket ned på jorden for at blive throat fucket. Smagen af uvant pik er voldsom for mig på den helt perfekte måde, og jeg sutter løs med følelsen af, at jeg måske nyder det mere end ham.

Jeg føler mig uforklarlig tryg ved ham, da jeg kysser ham farvel. En taxa henter ham og kører ham hen til spillestedet, og jeg bliver stående for at se den forsvinde hen ad Carl Blochs Gade. Forhåbentlig går der ikke alt for længe, inden jeg skal se ham igen. Min mavefornemmelse siger mig, at vi kunne opbygge en ret fin kærlighedsrelation, som det jo kaldes.

På hjemvejen cykler jeg forbi flere af Politikerens valgplakater, og det pirrer mig, at han kigger ned på mig fra masten, mens jeg suser forbi på min cykel. Da jeg åbner døren til min lejlighed, er min kæreste ved at støvsuge. Han er helt nøgen. Helt nøgen med et Ribenaflaske stikkende ud af røven som en lille spids hat. Hvordan kan han dog blive ved med at overraske mig?

4 kommentarer til “Mødet med Musikeren – part 2”

 1. Det er fascinerende at få et indblik i et liv, der er så forskelligt fra mit eget. Dem er der mange af, og jeg elsker at udfordres og få udvidet min horisont. Specielt når bloggeren også formulerer sig, som du gør.
  Tak for din ærlige blog. Jeg forundres over jeres sexliv og har svært ved at relatere til det, men hvor er det befriende med en kvinde der så åbent indrømmer “forbudte lyster”. Du udvider virkelig min horisont med dine ord.

  1. Hej Anna,

   Det er virkelig fedt, at du får noget ud af at læse bloggen – det er jo præcis sådan en besked som din, der gør det fedt og meningsfuldt at blogge om det, jeg normalt ikke fortæller til så mange. <3

   xoxo

Skriv et svar