Bruddet med Den Primære Pige

Min kæreste er begyndt at stå meget tidligt op, ofte ved 5-tiden, for at træne og svare på mails m.m., før andre står op. Det betyder også, at jeg for tiden vågner op alene.  I morges havde jeg en drøm om, at jeg var blevet opdaget i indbrud på et slot, og kongen befalede, at jeg skulle straffes både vaginalt og analt. I en balsal blev blev jeg spændt fast til gulvet og en lang række dildoer lå linet op efter størrelsesorden. Først blev en lille dildo og buttplug indført og gradvist steg størrelsen, og jeg var fantastisk liderlig, men blev intentionelt frarøvet orgasmen.  Til sidst vred jeg mig konstant  i den intense, pulsernede følelse, og jeg fik lov at komme, mens en kæmpe dildo udspændte min skede. Mit støn gav næsten ekko i den store balsal, og da jeg vågnede, var mine trusser gennemvædet af sekret. Jeg onanerede med det samme, og orgasmen indtraf efter få sekunder.
Det mindre heldige ved denne situation var, at min kæreste kom grædende hjem få minutter efter. Han havde været forbi Den Primære Pige efter træning, og de havde gået en forholdsvist lang tur i Mindeparken. Min kæreste hulkede og kom ind til mig på sengen, hvor han fortalte, at han havde gjort det forbi med Den Primære Pige. På gåturen var de kommet frem til, at det ikke nyttede noget at forblive i den hårdknude, de befandt sig i. Så længe min kæreste og jeg er sammen, vil Den Primære Pige hverken kunne finde sig til rette i et venskab til ham eller have en seksuel relation uden at blive ked af det.  Selvom beslutningen formentlig var nødvendig, smertede det endelige opbrud voldsomt på ham, og den resterende del af formiddagen brugte han på at ligge i mørket i soveværelset under dynen skiftevis grædende og sovende.

Her i løbet af dagen har han dog fået det bedre, og man må håbe, at han næste gang finder en pige, som han kan opbygge en anelse mere ukompliceret kærlighedsrelation til. Med jævne mellemrum forsvarer han idéen om, at kvinder som mig –  der er i seksuelt kontakt med sig selv – er yderst sjældne. Jeg argumenterer for, at der sikkert findes mange kvinder, der har lyst og mod på at udleve sin seksualitet og sit begær, og jeg pointerer, at jeg jo tidligere har haft en seksuel relation til en fyr, der var i et åbent forhold, uden at det på nogen måde førte komplikationer med sig.  Ret beset ved ingen af os hvad vi snakker om, men jeg synes, at det er bemærkelsesværdigt, at vores mavefornemmelser er så modsatrettede.

_____________________________________________________________________
En lille sidenote:
Jeg modtager efterhånden en del beskeder på bloggens instagram fra mænd og kvinder, der er glade for endelig at finde en detaljeret og ærlig portrættering af en kvindes seksualitet. (Dette antyder muligvis, at min kæreste har ret jf. ovenstående diskussion).  Selvfølgelig vil jeg gerne nå at svare udførligt på alles henvendelser, men dette er desværre ret tidskrævende. Jeg værdsætter virkelig, at det lader til, at mange får meget ud af læse med. Glad smiley.

Skriv et svar